Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stoofpotje hazenpeper recept
Stoofpotje hazenpeper recept

Stoofpotje hazenpeper


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Pel en snipper de sjalotjes. Snijd de plakken ontbijtkoek in blokjes. Snijd de champignons in plakjes. Bestrooi het vlees met zout. Verhit de boter in een braadpan en bak het vlees rondom aan. Bestrooi het vlees met bloem en voeg al roerend de sjalotjes toe. Laat het geheel 10 minuten zachtjes op laag vuur pruttelen. Voeg al roerend het water met de wijn, jeneverbessen, rietsuiker, laurier en ontbijtkoek toe. Breng het geheel aan de kook en laat het afgedekt op laag vuur 3 uur zachtjes stoven. Verhit 1 eetlepel boter in een koekenpan en bak de champignons in 10 minuten zacht. Voeg als het vlees gaar is de cranberrycompote met champignons, cocktailuitjes en vleesjus toe aan het gerecht. Laat het geheel op laag vuur 10 minuten zachtjes pruttelen. Breng het gerecht op smaak met zout.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit stoofpotje hazenpeper recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven