Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stoof met bastognekoeken recept
Stoof met bastognekoeken recept

Stoof met bastognekoeken


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de runderlappen in stukjes en wentel deze door de bloem. Snijd de uien in ringen. Verhit de boter in een pan en bak hierin de uiringen tot ze glazig en zacht zijn. Voeg het vlees toe en bak het tot het niet meer rood ziet. Schenk het bier en de azijn erbij. Doe de laurier en kruidnagels in het thee-ei en hang het in de pan. Leg de bastognekoeken op het vlees, doe het deksel op de pan en laat het geheel 15 minuten stoven. Roer daarna de zacht geworden koeken door het gerecht. Laat het gerecht op een laag vuur ruim 2 uur sudderen, roer af en toe goed door. Breng op smaak met zout en peper. Lekker met frites en rode kool of aardappelpuree en rode kool.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit stoof met bastognekoeken recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven