Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spruitjespot recept
Spruitjespot recept

Spruitjespot


Ingrediënten


Bereidingswijze


Spruitjes wassen en beetgaar koken in ongeveer 7 minuten. Afgieten en koud spoelen om het gaarproces te stoppen. De selderijblokjes beetgaar koken in ongeveer 5 minuten, deze ook koud spoelen. De ui glazig bakken en de hamblokjes er even bij smoren. Snufje kerrie toevoegen. Aardappelblokjes even meebakken. Dan de spruitjes en de selderijblokjes erbij. Eventueel nog een scheutje groentenbouillon erbij als het te droog lijkt. Goed warm laten worden.

Allergenen Informatie

Voor dit spruitjespot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven