Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord


Smoor van runderriblappen met kokosmelk en Indische kruiden recept
Smoor van runderriblappen met kokosmelk en Indische kruiden recept

Smoor van runderriblappen met kokosmelk en Indische kruiden


Ingrediënten


15

Bereidingswijze


Voorbereiden: Snipper de gepelde sjalotjes. Snijd het vlees in dobbelstenen. Pel de knoflook. Bereiden: Verhit de olie in een braadpan. Bak het vlees snel aan alle kanten aan en bestrooi het daarna met zout. Voeg de gesnipperde sjalotjes en knoflook uit de knijper, het chilipoeder, salamblaad, laospoeder en gemberpoeder toe. Schep alles door het vlees en giet de bouillon en ketjap in de pan. Breng aan de kook. Temper de hittebron en laat het vleesmengsel, eventueel met een vlamverdeler onder de pan, ongeveer 1 uur zachtjes stoven. Haal het salamblad uit de pan. Giet de kokosmelk in de pan en breng aan de kook. Roer de kokosmelk door het vlees en laat alles, zonder deksel, nog eens 5 minuten zachtjes pruttelen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit smoor van runderriblappen met kokosmelk en indische kruiden recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven