Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
SatÚ-bonen schotel recept
SatÚ-bonen schotel recept

SatÚ-bonen schotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Uien en paprika's klein snijden. Teentje knoflook fijnhakken. Sperciebonen koken. Gehakt rul maken. Uien, paprika's en knoflook erbij doen. Een minuut of tien roerbakken. Pindasaus klaarmaken. Sperciebonen bij gehaktmengsel doen. Bouillonblokje er boven verkruimelen. Aardappelschijfjes 3 minuten in magnetron garen. Pindasaus door gehakt en groentemengsel roeren. Aardappelen er doorscheppen en smakelijk eten!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit satÚ-bonen schotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven