Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rundvleesstoofschotel recept
Rundvleesstoofschotel recept

Rundvleesstoofschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Boter verhitten een vlees bakken in ongeveer 5 minuten. In ringen gesneden uien toevoegen. Tomaten ontvellen en in stukjes snijden. De helft van de tomaten bij het vlees doen. Toevoegen bier, laurierblad, paprikapoeder, tabasco, peper en zout. Aan de kook brengen en ongeveer 2 - 3 uur in de oven. (120 - 140 graden C.) Regelematig omroeren. 1 5 minuten voor het einde van de stooftijd toevoegen in reepjes gesneden paprika,in plakjes gesneden courgettes, rest van de tomaten en de tomatenpuree. Voor het serveren de perziken toevoegen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit rundvleesstoofschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven