Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rundvleesstoofpotje recept
Rundvleesstoofpotje recept

Rundvleesstoofpotje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het vlees aan stukjes. Verhit 3 eetlepels reuzel en bak het vlees rondom bruin. Bak in een aparte pan de gesnipperde uien in de rest van de reuzel aan. Ze mogen niet bruin worden. Besprenkel de uien met de bloem, voeg het bier toe en breng het aan de kook. Voeg het vlees en de overige ingrediŽnten toe en laat het 1Ĺ uur sudderen. Serveer het gerecht met gekookte aardappels en strooi er wat verse peterselie over. Verwijder het laurierblad.

Allergenen Informatie

Voor dit rundvleesstoofpotje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven