Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Runderstoofschotel met wijn recept
Runderstoofschotel met wijn recept

Runderstoofschotel met wijn


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de sjalotjes en halveer ze.
Snijd het vlees in stukken van ca. 3 cm en strooi er paprikapoeder, zout en peper over.
Verhit de boter in een braadpan en bak het vlees in ca. 5 minuten bruin.
Voeg de sjalotjes toe en bak ze ca. 3 minuten.
Ontvel de tomaten, snijd ze in vieren en verwijder de pitjes.
Maak de paprika schoon en snijd hem in blokjes.
Schep de tomaten en de paprika door het vlees en schenk de wijn en de bouillon langs de rand in de pan.
Voeg de provencaalse kruiden, de peterselie en de laurierblaadjes toe.
Zet het deksel schuin op de pan en laat het vlees in ca. 2 - 2 uur zachtjes gaar sudderen, eventueel op een sudderplaatje.
Breng het gerecht op smaak met zout en peper.
Lekker met pasta of aardappelpuree en een frisse salade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit runderstoofschotel met wijn recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven