Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Runderstoofpotje met sjalotten en bier recept
Runderstoofpotje met sjalotten en bier recept

Runderstoofpotje met sjalotten en bier


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de sjalotjes in ringetjes. Steek de kruidnagels in het laurierblad. Verkruimel de ontbijtkoek. Bestrooi de runderlappen met zout. Verhit de boter in een braadpan en bak de lappen aan beide kanten bruin. Neem het vlees uit de pan. Bak de sjalotjes in het achter gebleven bakvet glazig. Voeg het vlees met laurier en kruidnagels toe. Schenk het bier over het vlees en vul de pan aan met zovel water dat het vlees onder staat. Breng het geheel aan de kook en laat het vlees afgedekt op laag vuur in 2,5 uur gaar stoven. Voeg op het laatste moment de ontbijtkoek toe en laat het gerecht 0,5 uur pruttelen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit runderstoofpotje met sjalotten en bier recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Runderstoofpotje met sjalotten en bier heeft een gemiddelde waardering gekregen van 2 / 10 in 1 recensie

  • Eindproduct is een beetje flauw. Ik zou er iets meer zout en peper in doen.
    Lisa gaf dit recept op 14 september 2014 1 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven