Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Runderstoofpotje met rode wijn recept
Runderstoofpotje met rode wijn recept

Runderstoofpotje met rode wijn


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de runderlappen in kleine stukjes. Snipper de sjalotjes en knoflook. Ontvel de tomaten en snijd ze in stukjes. Verhit de olijfolie in een braadpan en bak het vlees al roerend rondom bruin. Bestrooi het vlees met zout. Voeg de sjalotjes met knoflook toe en bak het 5 minuten mee. Voeg de tomaten met wijn toe en breng het geheel aan de kook. Voeg het laurierblad, tijm en bouillon toe en breng het geheel aan de kook. Stoof het vlees afgedekt in 2,5 uur gaar. Voeg tijdens het stoven extra water toe. Meng de maizena met een beetje water en bind het stoofvocht met het mengsel. Voeg vlak voor het serveren al roerend de olijven toe.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit runderstoofpotje met rode wijn recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven