Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Runderstoofpotje met champignons recept
Runderstoofpotje met champignons recept

Runderstoofpotje met champignons


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de runderlappen in kleine blokjes en wrijf ze in met zout. Verhit 75 gram boter in een braadpan en bak het vlees rondom bruin. Neem het vlees uit de pan en bak de cocktailuitjes in het achter gebleven bakvet tot ze gaan kleuren. Voeg het vlees toe en bestrooi het geheel met bloem. Laat het 2 minuten garen. Voeg beetje bij beetje op laag vuur de bouillon al roerend toe. Voeg de rode wijn met laurierblad toe en breng het geheel aan de kook. Laat het vlees afgesloten in 2,5 uur gaar stoven. Snijd de champignons in vieren en voeg ze de laatste 20 minuten toe aan het stoofpotje. Bestrooi het gerecht vlak voor serveren met peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit runderstoofpotje met champignons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven