Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Runderstoofpotje recept
Runderstoofpotje recept

Runderstoofpotje


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Snijd het rundvlees in dobbelsteentjes. Pel de sjalotjes en halveer ze. Schrap de winterwortel en snijd hem in dunne plakjes. Borstel de champignons schoon en snijd ze in vieren. Pel de knoflook en hak ze fijn. Maak de paprika schoon en snijd hem in blokjes. Verhit de boter en olijfolie in een braadpan en bak het rundvlees rondom bruin. Neem het vlees uit de pan. Roerbak de ui, wortel, knoflook en paprika 2 minuten in het achter gebleven bakvet. Schep de bloem erover. Schenk de wijn en fond erbij en verwarm het even. Voeg het vlees toe aan het mengsel met de kruiden. Stoof het gerecht met de deksel op de pan 2 uur tot het vlees zacht en gaar is. Voeg het laatste half uur de champignons en olijven toe.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit runderstoofpotje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Runderstoofpotje heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Het is me onduidelijke waarover je de bloem schept.
    Gerrit gaf dit recept op 30 januari 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven