Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Runderstoof van Janny recept
Runderstoof van Janny recept

Runderstoof van Janny


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de runderlappen in kleine stukjes. Spoel de zilveruitjes af en dep ze droog.
Verhit de olie in een braadpan en bak hierin de blokjes vlees rondom aan.
Voeg de zilveruitjes toe en fruit alles enkele minuten, kruid het vlees met zout en peper.
Voeg de knoflook toe, fruit 1 minuut mee en schenk de wijn en ca. 200 ml water hierbij.
Voeg de specerijen toe, los de tomatenpuree hierin op en voeg de balsamico toe. Breng aan de kook en draai de warmtebron dan laag. leg een deksel schuin op de pan en laat alles ca. 1 uur stoven. Strooi de rozijnen erbij, roer goed door en laat alles nogmaals 45 minuten zachtjes stoven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit runderstoof van janny recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven