Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rundergoulash met creme fraiche en vleestomaten recept
Rundergoulash met creme fraiche en vleestomaten recept

Rundergoulash met creme fraiche en vleestomaten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het vlees in stukjes. Snijd de sjalotjes in dunne partjes. Snijd de tomaten in stukjes. Bestrooi het vlees met zout. Verhit de boter in een braadpan en bak het vlees in 5 minuten rondom al roerend bruin. Voeg de sjalotjes toe en bak ze 5 minuten mee. Voeg al roerend de paprikapoeder met kruiden toe en bak het nog 1 minuut. Voeg al roerend de tomaten toe met 1 theelepel zout. Laat het geheel afgedekt op laag vuur in 3 uur gaar stoven. Schep een flinke lepel creme fraiche op de goulash.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit rundergoulash met creme fraiche en vleestomaten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven