Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Rendang met kokos (gestoofd rundvlees met kokos)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Het vlees in blokjes (1 cm) snijden. Peper en zout erover doen en in een grote braadpan (met boter) aanzetten. De uien snipperen. Na tien minuten alle ingrediŽnten toevoegen en water erbij doen tot het geheel onder water staat. 3 uren laten stoven en het water laten verdampen. Als het goed is, heb je na drie uur een heerlijke zachte stoofschotel.

Serveersuggesties

Met witte rijst en komkommersalade.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit rendang met kokos (gestoofd rundvlees met kokos) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven