Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Raapstelen stoofschotel recept
Raapstelen stoofschotel recept

Raapstelen stoofschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de gewassen raapstelen in stukjes van één centimeter. Laat de groenten in een paar minuten slinken in water met zout en laat haar vervolgens in een vergiet uitlekken. Bak de krabbetjes bruin in een weinig reuzel of boter en laat op het laatst de kleingesneden ui meebakken. Haal het vlees uit de pan en leg er de kleingesneden aardappelen in. Leg het vlees op de aardappelen en daarop de raapstelen. Voeg 2,5 deciliter water en beetje zout toe en kook de massa in 20 minuten gaar. Maak de stoofschotel op smaak met peper en zout en roer er, bij gebruik van reuzel, nog wat boter bij.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit raapstelen stoofschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven