Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pompoen stoofschotel met gehakt recept
Pompoen stoofschotel met gehakt recept

Pompoen stoofschotel met gehakt


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak het gehakt klaar en rol er kleine balletjes van. Bak de balletje rondom bruin. Doe er de in stukjes gesneden pompoen bij. Laat dit samen een paar minuten bakken. Regelmatig omscheppen. Breng de honing, citroensap, bouillon en gember samen aan de kook en laat 10 minuten zachtjes koken. Roer dit onder de pompoen. Kruid met peper. Laat het gerecht op laag vuur 30 minuten stoven. Voor het opdienen fijngesneden peterselie bij doen. Dien op met gekookte aardappelen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pompoen stoofschotel met gehakt recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven