Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pittige snijbonen met witvis recept
Pittige snijbonen met witvis recept

Pittige snijbonen met witvis


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de spercibonen nadat de zijkanten verwijderd zijn. Bak de gesneden teentjes knoflook met de ansjovis in wat olijfolie. Voeg de gezeefde tomaten toe en de blaadjes rozemarijn. Leg hierop de snijbonen en voeg wat zeezout toe. Deksel erop en ongeveer 10 minuten laten stomen. Dan goed mengen met de saus. Bak de witvis met wat olie, zout en peper op een grillplaat. Maak een mengsel van fijngehakte peterselie, citroenschil en 1 teentje knoflook en doe dit over de vis. Doe de snijbonen melange op een bord, vis erop en wat van het mengsel eroverheen + wat basilicumblaadjes. Lekker met rijst, pasta of aardappelpuree.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pittige snijbonen met witvis recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven