Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ossenstaart met bruin bier recept
Ossenstaart met bruin bier recept

Ossenstaart met bruin bier


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Snijd het vlees in stukjes. Snijd de sjalotjes in ringetjes. Verhit de olijfolie in een braadpan en bak het vlees rondom bruin. Neem het vlees uit de pan en fruit de sjalotjes in 10 minuten bruin en glazig. Voeg al roerend de bloem toe. Schenk de bouillon met bier erbij. Breng het geheel aan de kook en voeg het vlees toe. Laat het vlees afgedekt in 2,5 uur gaar stoven. Breng het geheel op smaak met zout. Bind het gerecht met klontjes koude boter.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit ossenstaart met bruin bier recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven