Ingrediënten

+ -
print

Voor de saus:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Snij het vlees in niet al te kleine blokjes.
    Doe de maïzena op een bord en roer daar zout, peper en chilipoeder door.
    Bestrooi het vlees met de gekruide maïzena totdat het licht bedekt is.
    Snij de ui en knoflook.
    Snij de paprika in stukjes.
    Laat de ananas uitlekken en vang het sap op.
    Snij de champignons in plakjes.
    Ontvel de tomaten en snijdt ze in vieren.
    Verhit olie in een pan en braad het vlees tot het lichtgekleurd is.
    Voeg de ui en de knoflook toe.
    Zet het vuur lager en voeg de paprika, ananas, champignons en tomaten toe.
    Laat dit zachtjes pruttelen terwijl je de saus maakt.

    De saus:
    Maak de kippenbouillon
    Voeg de honing en de ketjap aan de kippenbouillon toe.
    Maak de maïzena aan met wat ananassap en voeg dat toe aan de bouillon
    Giet deze saus beetje voor beetje in de pan met het vlees en de groenten.
    Goed roeren en aan de kook brengen.
    Kijk zelf hoeveel saus je nodig hebt, het kan minder zijn.
    Proef of het voldoende gekruid is.
    Doe nu alles over in de slowcooker en zet het 7 tot 8 uur op low.

    Serveren met rijst en bonen of met pasta en salade.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • kippenbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis
  • ananas en ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • kippenbouillon kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap manis
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
297 kcal
14%1188 kcal
Vetten
7 g.
11%28 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
19 g.
7%76 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Oriëntaals varkensvlees voor de slowcooker