Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Oosterse runderstoof recept
Oosterse runderstoof recept

Oosterse runderstoof


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Bak het vlees in een ruime braadpan aan 2 kanten aan in wat kokosboter of olie en voeg de ui en de knoflook toe. Laat even aan fruiten, voeg de kokosmelk, de ketjap, azijn en water toe tot het onder staat. Voeg de nasikruiden, geraspte kokos en laurierblaadjes toe.
Laat minimaal 2 uur pruttelen met het deksel op de pan tot het vlees uitelkaar gaat vallen. Snijd het vlees eventueel kleiner met een spatel.
Haal dan het deksel van de pan en laat het vocht inkoken.
Haal de laurierblaadjes eruit voor het serveren.

Serveersuggesties

De stoof is de volgende dag het lekkerst. Lekker bij de hutspot.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit oosterse runderstoof recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven