Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mediterraanse stoofpot recept
Mediterraanse stoofpot recept

Mediterraanse stoofpot


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het varkensvlees, zoete aardappel, courgette en rode paprika en leg deze in de pot van je slow cooker.
Maak de ui schoon en snijd in dikke ringen
Doe de uien in de koekenpan en bak een paar minuten in de kokosolie tot ze glazig is. Doe dan de knoflook erbij en bak al roerende nog een minuutje door. Doe in de slow cooker. Doe in dezelfde koekenpan de bouillon, gepelde tomaten en oregano. Verwarm even en doe dit bij het vlees in de slow cooker.
Breng op smaak met peper en zout.
Zet de slow cooker op low en laat 4 uur pruttelen.
Voeg na 4 uur de in plakken gesneden champignons toe en roer even door.
Laar nog een uur pruttelen.

Serveersuggesties

Serveer met pastinaak puree of bloemkool puree.

Allergenen Informatie

Voor dit mediterraanse stoofpot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven