Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Marrokkaanse lamsstoof recept
Marrokkaanse lamsstoof recept

Marrokkaanse lamsstoof


Ingrediënten


4

Bereidingswijze


Maak met een scherp mes diepe steken in de lamsbout. Meng hierna alle kruiden, behalve het bosje koriander, met elkaar en smeer hiermee de lamsbout in. De diepe steken zijn ervoor om de kruidenmix beter in de lamsbout te laten trekken dus duw hier met je vingers ook het mengsel in. Verhit vervolgens in een braadpan de lamsbout op hoog vuur in de olijfolie aan zodat deze mooi bruin wordt rondom. Hierna afblussen met de kippenbouillon en laten pruttelen a 1,30 uur. Hierna voeg je de twee blikken tomaten toe en tot slot het bosje fijngehakte koriander. TIP: voor de echte liefhebber, voeg gelijk met de kippenbouillon een in stukken gesneden citroen toe, let er wel op dat je de stukken er weer moet uithalen alvorens op de dienen! Serveren met couscous en een frisse salade met amandelen!

Allergenen Informatie

Voor dit marrokkaanse lamsstoof recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven