Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Marjon´s stoofvlees


Ingrediënten


Bereidingswijze


Het vlees aanbraden in een braadpan tot het aan beide kanten goed bruin is. Ondertussen zet je de pan met water op het vuur tot het kookt. Is het vlees klaar dan doe je het vlees in de pan met het kokende water. Daar voeg je de in ringen gesneden uien, de hele knoflookteentjes en alle kruiden met het bouillonblokje toe. Je kan de champignons er ook bij doen maar dat is ieder zijn eigen smaak. Zelf opsmaak brengen met de kruiden, ketjap, chili, worcestershiresaus en de sambal. Als het vlees helemaal uit elkaar valt dan de juszakjes erbij doen. Voor iedereen is het met groente anders. Zelf houden wij van knapperige groenten dus die doe ik er als laatste in en laat het even mee koken. Wil je stoofschotel dikker hebben voeg dan het allesbinder er aan toe.

Serveersuggesties

Je kunt dit eten met rijst, gekookte aardappelen of met een stokbrood.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit marjon´s stoofvlees recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven