Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lucy's runderstoofpotje recept
Lucy's runderstoofpotje recept

Lucy's runderstoofpotje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en hak de uien en knoflook in stukjes. Halveer de worteltjes en snijd ze in dunne plakjes. Smeer de runderlappen aan beide kanten in met mosterd. Verhit 200 gram boter in een braadpan en bak de runderlappen aan beide kanten bruin. Blus het af met water en stoof de lappen in 2,5 uur gaar. Verhit de rest van de boter in een hapjespan en fruit de uien met een beetje zout in 10 minuten glazig. Voeg al roerend de paprika met worteltjes toe. Pel de knoflook en pers hem erboven uit. Voeg al roerend de wijn toe en laat het geheel op laag vuur in 1 uur gaar pruttelen. Neem het vlees uit de pan en snijd het in stukjes. Doe de vleesstukjes terug in de pan en voeg al roerend het groentemengsel toe. Laat het geheel nog 1/2 uur zachtjes pruttelen. Bestrooi het gerecht vlak voor het serveren met peterselie. Serveer het stoofpotje met gekookte aardappelen en eigen gemaakte appelmoes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit lucy's runderstoofpotje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven