Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Levertjes stoofmix recept
Levertjes stoofmix recept

Levertjes stoofmix


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de levertjes klein en kruid deze met de kipkruiden. Snijd de paprika, uien, champignons en de kniflook fijn. Bak de levertjes aan in een koekenpan. Neem een grote braadpan en fruit hierin de uien en champignons en bestrooi deze met wat peper en zout. Doe de soepgroenten, knoflook en paprika bij de uien en champignons en voeg hier ook de bami/nasikruiden bij. Verdun het geheel met ongeveer 6 bekers warm water. Doe hier de maggi, paprikapoeder en kerriepoeder bij. Doe de levertjes erbij en laat dit even smoren. Voeg hier nog een halve theelepel sambal en een scheut ketjap en de tomatenpuree aan toe. Breng met het bindmiddel eventueel de saus op de gewenste dikte. Serveren op vers witbrood. Heerlijk smullen.

Serveersuggesties

Als je van pittig houdt doe er dan iets meer sambal door.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit levertjes stoofmix recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven