Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lamsstoofpotje met breydelspek recept
Lamsstoofpotje met breydelspek recept

Lamsstoofpotje met breydelspek


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kruid het vlees met de peper, het zout en de stoofvleeskruiden en kleur het mooi bruin in de olijfolie. Snijd de wortel en de selderij in gelijke stukken en voeg ze toe aan het vlees. Snijd het spek in fijne blokjes en voeg ze toe aan het vlees. Doe de look, de tijm samen met de honing en de laurier bij het vlees en laat een 5-tal minuten meesudderen. Giet nu de bouillon erbij en laat dit een uurtje sudderen op een zacht vuurtje. Schil ondertussen de aardappelen en voeg ze er een halfuurtje voor tijd bij het vlees.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit lamsstoofpotje met breydelspek recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven