Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kipfilets met groenten recept
Kipfilets met groenten recept

Kipfilets met groenten


Ingrediënten


Bereidingswijze


De kipfilets bakken in boter met peper en zout en nadien in een vuurvaste schotel leggen. In dezelfde braadpan de fijngesneden groenten glaceren en de cayennepeper en tomatenpuree er goed doorroeren. De groenten over de kipfilets verdelen, afdekken en gedurende 30 min. in de oven op 175 200 C. laten braden. De schotel uit de oven nemen en er de room gewoon over gieten. Opdienen met frietjes, kroketjes of stokbrood. Naar believen kan je meer groenten gebruiken. Smakelijk.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kipfilets met groenten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven