Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Indonesisch stoofvlees recept
Indonesisch stoofvlees recept

Indonesisch stoofvlees


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat het vlees op kamertemperatuur komen.
Snipper de ui en de knoflook.
Roer de ketjap, de azijn, de sambal, de pindakaas en de basterdsuiker door elkaar.
Verhit de boter en braad het vlees bruin.
Neem uit de pan en fruit de ui in het bakvet, fruit de knoflook kort mee.
Blus af met het ketjap mengsel en breng met een scheut water aan de kook.
Leg het vlees terug in de pan en laat in 2,5 tot 3 uur gaar stoven.

Serveersuggesties

Serveer met sambalboontjes, rijst en hete komkommer.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit indonesisch stoofvlees recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven