Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Ierse stoofpot


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de boter en olijfolie in een braadpan.
Snijd de runderlappen in blokjes en braad deze tot ze bruin zijn.
Snijd de tomaat in 4 halfjes en doe deze met het bouillon blokje en de teentjes knoflook in de pan. Ook de laurierblaadjes. Voeg water toe tot het vlees onderwater staat.
Wanneer het vlees zacht begint te worden, neem je de pan van het vuur. Je haalt het vlees uit de pan en filtert de jus. Gooi het door een vergiet en vang het vocht op. Doe dit opnieuw in de pan met het vlees. Doe de groente en aardappelen erbij en laat dit verder stoven.
Wanneer de aardappelen beetgaar zijn maak je de saus af met de bisto. Je pakt een grote theelepel en doe dit in een beker. Een beetje water erbij en er een papje van maken. Doe dit in de jus en roer het tot een glad geheel.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit ierse stoofpot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven