Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Huisgemaakte stoverij met bruin bier en mosterd recept
Huisgemaakte stoverij met bruin bier en mosterd recept

Huisgemaakte stoverij met bruin bier en mosterd


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Doe de bloem en kruiden in een plasticzak.
Stoof de gesnipperde uien mooi bruin in de boter en hou opzij.
Smelt een tweede klontje boter in dezelfde pan.
Wentel het vlees even door de bloem, gekruid met peper en bak aan in de pan.
Voeg de gestoofde uien bij het vlees en overgiet met het bier en de bruine fond.
Voeg peper, laurier, bruine suiker en de kruidnagels toe.
Besmeer de boterham met mosterd en leg omgekeerd in de stoverij.
Laat de stoverij zachtjes 1 uur koken tot het vlees gaar is en de saus gebonden.

Serveer de stoverij met frieten of peterselieaardappelen, een handje tuinkers en enkele kerstomaatjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit huisgemaakte stoverij met bruin bier en mosterd recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven