Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hongaarse goulash recept
Hongaarse goulash recept

Hongaarse goulash


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de uien, snipper ze niet te fijn en fruit ze in de boter. Voeg het in blokjes gesneden vlees toe en braad het gedurende 5 minuten mee op een matig vuur. Knijp het teentje knoflook hierboven uit en bak heel kort mee. Zet het vuur laag en bestrooi het vlees al roerend met de bloem. Voeg wederom al roerend geleidelijk het water toe en breng aan de kook. Ontdoe de paprika’s van zaadjes en zaadlijsten, snijd ze in stukjes en voeg ze toe. Ontvel en ontpit de tomaten, snijd ze in blokjes en voeg ze toe. Voeg de bouillonblok toe, de paprikapoeders, de karwij en de tomatenpuree. Breng opnieuw aan de kook, zet het vuur laag en laat alles gedurende ca. 1 ŕ 2 uren gaar stoven. Controleer regelmatig of het vlees niet te gaar wordt. Het mag niet uit elkaar vallen. Breng op smaak met zout en eventueel nog wat scherpe paprikapoeder. Als de saus te dik is nog wat water toevoegen. Als de saus te dun is nog wat binden met een glad papje van koud water en bloem. Serveer hier macaroni bij en broccoli.

Allergenen Informatie

Voor dit hongaarse goulash recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven