Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hongaarse Goulash (2) recept
Hongaarse Goulash (2) recept

Hongaarse Goulash (2)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Smelt de boter in de braadpan laten smelten en fruit de uien tot ze glazig zijn. Het vlees betrooien met peper, zout en 1 eetlepel paprikapoeder en mee bruin bakken. Is het vlees dichtgeschroeid en bruin, dan de rest van de paprika toevoeg en zoveel water dat het vlees onderstaat. Laat dit minstens 2,5 uur laten sudderen tot het vlees zacht is. De gepelde teentjes knoflook heel klein snijden. Tomaat, paprika en knoflook na de 2,5 uur bij het vlees voegen en alles 30 minuten laten sudderen tot ook de paprika zacht is. Voeg op het laatst de tomatenpuree pas toe en roer het geheel goed door. Evt indikken met maizena als dat nodig is.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit hongaarse goulash (2) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Hongaarse Goulash (2) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

 • Ik heb de Hongaarse goulash klaargemaakt en het was een succes.
  Betty Uyttendaele gaf dit recept op 6 augustus 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven