Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hongaarse Goulash recept
Hongaarse Goulash recept

Hongaarse Goulash


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het vlees in stukjes van 1,5 x 1,5 cm. Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes van 1 cm. Snipper de uien (niet te fijn). Snijd de paprika in stukjes. Hak de peterselie fijn (handvol heb je nodig). Fruit de uien in de boter tot ze glazig zien. Voeg dan het vlees toe. Als het vlees aangebraden is, voeg dan het paprikapoeder en de paprika toe en schep het geheel even goed om. Voeg dan de bouillon toe en de gezeefde tomaten. Laat dit geheel op een laag vuurtje ca. een uur en een kwartier sudderen. Voeg dan de aardappelen toe en laat het geheel ca. een uurtje op een laag vuurtje pruttelen. Voeg 5 min. voor het einde de peterselie toe. Kook op tijd de rijst zodat dit gelijk met de goulash klaar is.

Allergenen Informatie

Voor dit hongaarse goulash recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven