Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hertenstoof met rookspekjes en provenciale kruiden recept
Hertenstoof met rookspekjes en provenciale kruiden recept

Hertenstoof met rookspekjes en provenciale kruiden


Ingrediënten


Bereidingswijze


Hertenvlees in dobbelstenen snijden. Sjalotjes fijnsnijden en fruiten in een mengsel van roomboter en olie. Rookspekjes en hertenvlees toevoegen en aan alle kanten bruin bakken. Knoflook, laurier, provenciale. kruiden, zout en peper en de rode wijn toevoegen. Zo'n 2 uur laten sudderen tot het vlees lekker zacht is. Eventueel wat bouillon of rode wijn toevoegen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit hertenstoof met rookspekjes en provenciale kruiden recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven