

Hachee ala Magriet
Ingrediënten
- 500 gram uien
- 500 gram doorregen runderlappen
- zout
- peper
- 75 gram boter of margerine
- 1 teentje knoflook
- 50 gram bloem
- 1,5 vleesbouillontablet
- 0,5 blikje tomatenpuree (70 gram)
- 1 tomaat, ontveld
- 2 laurierblaadjes
- 6 zwarte peperkorrels
- 4 kruidnagelen
- 0,5 theelepel karwijzaad
- 1 theelepel suiker
- 0,5 eetlepel worcestershiresaus
Bereidingswijze
Serveersuggesties
Maak het gerecht een dag van te voren. De kruiden kunnen dan goed intrekken. Op de dag van serveren in 15 minuten opwarmen. De laurierblaadjes verwijderen. Lekker met gekookte aardappelen en rode kool. Al 28 jaar ons favoriete recept.
Meer Recepten
- Hachee4 porties
3 uur en 10 minuten
lautje - Ouderwetse Hachee4 porties
55 minuten
jazz - Hachee4 porties
2 uur
muisje007
Allergenen Informatie
Voor dit hachee ala magriet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.Recensies
Het recept Hachee ala Magriet heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie
-
Deze hachee staat in middels lekker te pruttelen moet nog even, maar hij smaakt nu al heerlijk. Een heel klein beetje sambal toegevoegd; hierdoor vind ik hem nog net wat lekkerder, maar het is een ge... Lees reactieBezoeker gaf dit recept op 19 augustus 2015 5 uit 5 sterren
- Home
- Recepten
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Hachee ala magriet