Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hachee recept
Hachee recept

Hachee


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vlees in gedeeltes aanbraden (beetje bruin) in 100 gram boter. Vlees apart houden uien in bakvet van vlees + resterende boter licht kleuren. Vlees toevoegen aan uien. Even doorscheppen en vervolgens de rest van de ingredienten toevoegen. De appels in stukken toevoegen. Voeg water toe zoveel dat het vlees bijna onder staat. Deksel op de pan en minimaal 3 uur laten pruttelen. Evt afmaken op smaak met zout en peper.

Serveersuggesties

Dit alles smaakt verukkelijk bij zelfgemaakte aardappelpuree en rode kool (gebruik zelf de rode kool van HAK met appeltjes).

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit hachee recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven