Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hachee recept
Hachee recept

Hachee


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Het vlees in blokjes van 2 x 2 cm snijden en de uien in ringen snijden. In een pan de boter verhitten en het vlees hierin rondom bruin bakken. Het vlees uit de pan nemen en in dezelfde pan de uien 15 minuten smoren. Dan het vlees bij de uien doen, bloem erover strooien en nog 3 minuten bakken. De bouillon, laurier, kruidnagels, peperkorrels, azijn en suiker toevoegen. Alles goed omroeren en met het deksel op de pan minstens 2 uur laten stoven. De blaadjes laurier en de kruidnagels verwijderen en de hachee op smaak brengen met zout en peper.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit hachee recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven