Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hachee recept
Hachee recept

Hachee


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het vlees in blokjes van 2 cm. Bestrooi het vlees met peper en zout en bak het in 7.5 minuten rondom bruin. Schep het vlees uit de pan en houd het warm. Pel en snipper de uien en het knoflook. Bak ui en knoflook in ca. 8 minuten in het achtergebleven braadvet. Leg het vlees terug in de pan, strooi de bloem erover en schep alles goed om. Verwarm de bouillon en schep deze in de pan. Voeg ontbijtkoek, kruidnagels, laurier en azijn toe en laat de hachee afgedekt op zacht vuur 2,5 uur stoven.

Serveersuggesties

Serveer de hachee met bijvoorbeeld met gekookte aardappelen of een lekker romige aardappelpuree.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hachee recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Hachee heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8.7 / 10 in 3 recensies

  • Ik heb dit recept al regelmatig gemaakt en hij blijft en lekkerst.
    Marleen gaf dit recept op 15 december 2013 5 uit 5 sterren
  • Als bij moeder thuis.
    Aad gaf dit recept op 9 januari 2012 3 uit 5 sterren
  • Heel goed recept, houden we erin. Ciska
    Bezoeker gaf dit recept op 27 september 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven