Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Griekse stoofschotel recept
Griekse stoofschotel recept

Griekse stoofschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak het vlees in gedeeltes rondom bruin in de hete olie. Schep het vlees uit de pan en bak de uitjes en de knoflook 5 tot 10 minuten in het achtergebleven braadvet. Voeg de tomaten, laurier, kaneel, oregano, peper en zout toe en bak alles nog 5 minuten. Voeg de wijn toe en leg het vlees terug in de pan. Voeg zoveel water toe tot het vlees net onder staat en stoof het in ca 2 tot 3 uur gaar. Breng op smaak met peper en zout en de peterselie.

Serveersuggesties

Lekker met aardappelpuree.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit griekse stoofschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven