Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Goulash recept
Goulash recept

Goulash


Ingrediënten


Bereidingswijze


Runderlapjes in blokjes snijden. Peperen en zouten. Deze licht bruin bakken met een beetje boter. Uien en paprika en knoflook snijden Vlees uit de pan halen en in het braadvet van het vlees zachtjes uien en knoflook glazig laten worden. Dan de paprika bijvoegen en op het laatst het vlees er weer bij. Voeg nu het blikje tomatenpuree toe en meng dit met alles wat er in de pan zit. Dan voeg je warm water toe. Laat dit weer goed mengen met de tomatenpuree. Zelf doe het in de oven op 100 graden C. en laat dit ongeveer 3 a 4 uur pruttelen. Ongeveer 20 minuten voor het opdienen maak je de saus. Je doet 500 cc water in een pannetje en je laat het water koken. Als het water kookt, voeg je het pakje saus van de goulash toe. Deze doe je weer bij de vlees en zet het nog 20 minuten weg. Lekker met rijst, aardappelpuree, stokbrood.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit goulash recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Goulash heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

 • Geweldig lekker en goed voor een keer in de week!
  Pier gaf dit recept op 30 augustus 2012 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven