Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Goulash recept
Goulash recept

Goulash


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de uien in ringen en hak de knoflook. Snijd de runderlappen in blokjes van ongeveer 4 cm. Bak de uien, knoflook en runderlappen in boter in de braadpan tot het vlees rondom bruin is. Voeg de in reepjes gesneden paprika's toe en bak even mee. Voeg zoveel water toe dat alles net onder water staat. Voeg de 2 blikjes tomatenpuree, de laurierbladeren, zout, peper en de blokjes aardappel toe en laat op een laag vuur minstens 4 uur sudderen. Bak ongeveer een half uur voor het serveren de in plakjes gesneden kastanjechampignons in een aparte pan en voeg ze dan toe aan de goulash. Serveer met rijst of stokbrood.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit goulash recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven