Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord


Goulash recept
Goulash recept

Goulash


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de runderlappen in blokjes. Snipper de sjalotjes. Verwijder de zaadjes van de paprika's en snijd ze in repen. Snipper de knoflook fijn. Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes. Verhit de olijfolie in een braadpan en bak het vlees rondom bruin. Neem het vlees uit de pan en fruit in het achter gebleven bakvet de sjalotjes met paprika, knoflook en paprikapoeder 10 minuten zachtjes. Voeg het vlees met de bouillon toe. Voeg de tomatenpuree met tomatenblokjes en wijn toe en breng het geheel aan de kook. Laat het gerecht op laag vuur 2 uur gaar stoven. Voeg na 1 1/ 2 uur de aardappelblokjes toe en stoof ze mee. Breng het gerecht op smaak met zout.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit goulash recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven