Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gestoofde witlof a la crème recept
Gestoofde witlof a la crème recept

Gestoofde witlof a la crème


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vet een braadpan in en zet deze op het sudderputje.
Snij de stronken door de helft en verwijder het bittere hart.
Leg ze met de plate kant in de pan en besprenkel met citroensap en krulletjes boter.
Voeg de hamreepjes en de rozijnen toe.
Laat een half uur stoven.
Voeg daarna per stronkje 1 eetlepel kruidenroom toe. en laat nog 10 minuten stoven.

Serveersuggesties

Serveer met aardappelen in schil en doe hier grof zeezout over.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gestoofde witlof a la crème recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven