Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gestoofde vis recept
Gestoofde vis recept

Gestoofde vis


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Wrijf de vis (filets) met zout en zwarte peper in. Laat de boter goed heet worden en bak de vis hierin bruin. Haal nu de vis uit de pan en bak hierin de fijngesneden ui en tomaten. Voeg, als de ui iets doorbakken is, de gebakken stukken vis toe en doe er 1 deciliter water en een laurierblad bij. Laat het geheel nu nog 17.5 minuten heel zachtjes stoven

Serveersuggesties

Lekker met witte rijst, doperwtjes/ worteltjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gestoofde vis recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven