Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gestoofde snijbiet recept
Gestoofde snijbiet recept

Gestoofde snijbiet


Ingrediënten


Bereidingswijze


De warmoes en de aardappels schoonmaken. Het vlees in stukken snijden en schoon wassen en daarna in de olie en margarine bakken. De snijbiet, de aardappels, het bouillonblokje en peper met het kopje water toevoegen en op een kleine vlam 30 minuten laten stoven. De tomatenpasta en naar smaak zout erdoor roeren. Het gestoofde vlees met de snijbiet in een schaal opdienen.

Serveersuggesties

Lekker met rijst of polenta.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gestoofde snijbiet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven