Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Gestoofde runderlapjes in paprika-roomsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ui pellen en fijnsnipperen. Paprika in blokjes snijden. In braadpan boter verhitten. Runderlappen in circa 5 minuten bruin bakken, af en toe keren. Bestrooien met zout en peper. Ui toevoegen en circa 3 minuten meefruiten. Paprikapoeder erdoor roeren en enkele seconden meefruiten. Blokjes paprika, tomatenblokjes en 200 ml warm water toevoegen. Aan de kook brengen, bouillontablet erboven verkruimelen en op laag vuur afgedekt circa 90 minuten laten stoven. Eventueel extra water toevoegen. Bloem en zure room door elkaar roeren. Runderlappen in ondiepe schaal leggen. Zure room door jus roeren. Saus bij runderlappen schenken.

Serveersuggesties

Serveren met spaghetti.

Allergenen Informatie

Voor dit gestoofde runderlapjes in paprika-roomsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven