Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gestoofd lam recept
Gestoofd lam recept

Gestoofd lam


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het vlees in brokken van 2 2cm ongeveer. Doe de mosterdzaadjes (2 eetlepels) in een vijzel en kneus ze. Doe de knoflook er bij en maak hier een papje van. Voeg 4 eetlepels olie bij dit geheel en meng goed door. Wrijf hier het vlees mee in en zet een pan op om het geheel in te braden. Eerst de gesnipperde uien aanbraden en daarna het vlees toevoegen. Als het vlees aangezet is dan de bouillon erbij en 2 eetlepels kerrie poeder. Lekker laten sudderen tot het vlees gaar is. Op smaak brengen met peper (eventueel cayenne) en zout. Serveren met rijst en ananas salade of plakjes banaan. Eet smakelijk.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gestoofd lam recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven