Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gentse stoverij recept
Gentse stoverij recept

Gentse stoverij


Ingrediënten


Bereidingswijze


Reuzel smelten en vlees in afbakken. Uitnemen en in het resterende vet de ui fruiten tot licht gekleurd. Bloem onder mengen en onder goed roeren het bier erbij en aan de kook brengen. Rundvlees er terug in en uur stoven onder deksel op rustig vuur. Ondertussen lever en nier afbakken in de boter, uitnemen en ontvetten op keukenpapier. Lever en nier bij de stoofpot voegen met het kruidentuiltje en de pruimen. Kruiden met peper en zout naar smaak, brood besmeerd met de mosterd erbovenop en op klein vuur, afgedekt, rustig laten garen. Kruidentuiltje en pruimen eruit, goed onderroeren dat niks meer van het brood te vinden is en opdienen met natuuraardappelen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gentse stoverij recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven