Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gebakken Taugeh recept
Gebakken Taugeh recept

Gebakken Taugeh


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak een boemboe van knoflook, trassi en djahe, en fruit deze in de olie. Voeg de ui toe, en wanneer deze zacht zijn de garnalen en het vlees. Versgemalen peper en vissaus toevoegen. Roerbak 1 minuut op hoog vuur, en temper dan. Doe de taugeh, de soja en de bieslook erbij en roerbak 2 minuten. Eventueel iets binden met een bindmiddel en gloeiend heet serveren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gebakken taugeh recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven